Pohjolan Liikenteen pikavuoroliikenteeseen uudistuksia

10411994_686629514765327_3534823626468940210_n

Pohjolan Liikenne uudistaa aikataulujaan ensi vuoden alussa kolmella reitillä: Helsinki–Salo–Turku–Rauma, Helsinki–Loviisa–Kotka/Karhula sekä Helsinki–Kouvola–Lappeenranta. Aikatauluja ja pysähdyksiä uusitaan 1.1.2016 alkaen niin, että ne palvelevat asiakkaita entistä paremmin.

Helsinki–Salo–Turku-reitille sekä Raumalle uusia nopeita vuoroja

Vuodenvaihteesta lähtien Pohjolan Liikenne tarjoaa arkiaamuisin uudet nopeat vuorot Turusta Helsinkiin klo 5.40 (ei pe), klo 6.40 ja klo 7.30. Vuorot saapuvat Helsinkiin klo 7.55 (ei pe), klo 8.55 ja klo 9.45.

Helsingistä Raumalle tulee uusi suora, nopea yhteys arkisin. Vuoro lähtee Helsingistä klo 10 ja jatkaa Turusta klo 12.15 Raumalle, jonne saapumisaika on klo 13.50. Raumalta Turun kautta Helsinkiin ja takaisin liikennöi arkisin kolme vuoroa. Viikonloppuisin vuoroja on yhdestä kahteen kumpaankin suuntaan.

Ykköstien Helsinki-Turku pikavuoroliikenteen aikatauluja tarkistetaan palvelemaan asiakastarpeita entistä paremmin. Vuoroja on viikonpäivästä riippuen tarjolla 30–40, joten asiakkaita pystytään palvelemaan kattavasti kumpaankin suuntaan.

Helsinki–Loviisa–Kotka/Karhula-vuorot kysynnän mukaisiksi

Valtatiellä 7 liikennöivien pikavuorojen aikatauluja muutetaan niin, että tarjonta on kattava kysytyimpiin matkustusaikoihin. Arkisin pikavuoroja ajetaan kumpaankin suuntaan kahdeksan ja viikonloppuisin viisi.

Osa vuoroista ajetaan jatkossa jälleen Itäkeskuksen kautta. Pikavuoropysäkit siirtyvät Itäväylän varteen, mikä nopeuttaa vuoroja merkittävästi.

Jatkossakin osa vuoroista ajetaan Loviisan kautta, ja kaikki vuorot pysähtyvät Karhulassa. Syöttöyhteys Haminaan jää pois.

Helsinki–Kouvola–Lappeenranta-reitille muutoksia

Valtatien 6 pikavuoroliikenteen aikatauluja ja reittejä muutetaan siten, että ne vastaavat entistä paremmin matkustustarpeita Kouvolan ja Lappeenrannan alueelta pääkaupunkiseudulle sekä Porvooseen. Viikoittain ajettavien vuorojen määrä säilyy lähes ennallaan, mutta yhteys Imatralle jää pois.  Arkisin Lappeenrannasta klo 5.30 lähtevä uusi vuoro ei poikkea Porvoossa.

Helsingissä vuorot liikennöidään edelleen Itäkeskuksen kautta, ja asiakkaita palvelevat jatkossa uudet Itäväylän pikavuoropysäkit.

Bussiliput Pohjolan Liikenteen pikavuoroihin saa helposti omasta verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi tai autosta kuljettajalta. Verkkokaupasta löytyy myös jatkuvasti uusia tarjouksia eri reiteille sekä lisätietoja lipuista ja aikatauluista.