Sisu Auto vahvistaa kotimaan kuorma-automyyntiä: Olli Karvonen Sisu myyjäksi Lapin talousalueelle

Karvonen Olli – Sisu

Sisu Auto vahvistaa kotimaan myyntiään Pohjois-Suomen alueella. Olli (Olavi) Karvonen on nimitetty 1.8. alkaen Sisu Polar kuorma-automyyjäksi päävastuualueenaan Lapin talousalue. Hän toimii lisäksi yhdessä Liisa Kaattarin kanssa alueellisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen Sisu myyjänä.

Olli Karvosella on pitkä kokemus kuljetusalan liiketoiminnoista. Hän on toiminut yli 20 vuotta itsenäisenä kuljetusyrittäjänä eri suoritealoilla Oulun talousalueella.

Nykyisessä haasteellisessa taloustilanteessa Karvonen uskoo Sisun pystyvän kasvattamaan markkinaosuuttaan erityisesti metsäteollisuuden kuljetuksissa.

– Uuden Sisu Timberin vahva alusta, kantavuus ja muut ominaisuudet ovat kuin tehdyt nimenomaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin, jossa ajomatkat niin metsäautoteillä kuin siirtotaipaleilla ovat pitkiä. Sisu Carrier puolestaan on mitoitukseltaan ihanteellinen myös suurimpien metsäkoneiden kuljetukseen, Karvonen sanoo.

Muiden ajotehtävien osalta Karvonen luottaa kokonaan uudistuneen tehdasvarustellun Sisu Polar malliston kysynnän kasvuun erityisesti Lapin olosuhteissa, jossa pitkät talvet edellyttävät kalustolta poikkeuksellista toimintavarmuutta.

Puolen Suomen laajuisella myyntialueellaan Karvonen vastaa uusien Sisu Polar kuorma-autojen lisäksi vaihtokuorma-autojen myynnistä. Hänen toimipisteenä toimii Oulun Raskone sekä sivutoimipisteenä Rovaniemen Raskone.