Uuteen Volkswagen Caddy -mallistoon uusia moottoreita

ba144e67acc3f5c1_800x800ar

Nyt myös 4MOTION-neliveto DSG-automaatilla

Uusi Volkswagen Caddy ja sen 47 cm pidempi versio Caddy Maxi esiteltiin Suomessa kesällä 2015. Nyt Caddy-mallisto täydentyy 1,0 TSI -bensiinimoottorilla sekä 2,0 TDI 110 kW 4MOTION DSG
-automaatilla, jonka Caddy tarjoaa ainoana luokassaan. 4MOTION-neliveto on saatavilla myös manuaalivaihteiston yhteydessä.

Muunneltava Volkswagen Caddy on luotettava ja haluttu perheenjäsen ja työkaveri. Uuden Caddyn muotoilu on selkeä ja dynaaminen. Uusi terävämpi muotokieli näkyy mm. uudessa takaspoilerissa, uudelleenmuotoilluissa takavaloissa, uusitussa keulan ilmeessä, kattokaiteissa, suojalistoissa tai taustapeilissä. Caddyn sisätilat ovat ergonomiset ja viimeistellyt. Akustiikkaa on parannettu ja radio-infotainment-järjestelmät uusittu. Kuljetetaan sitten perhettä tai ajetaan työajoa, on entisestäänkin parantunut turvallisuus huippuluokkaa. Vakiovarusteluun kuuluvat Trendline-henkilöautomallista alkaen ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist City Emergency Brake -hätäjarrutustoiminnolla ja monitörmäysjarrutus Multi Collision Brake. Lisävarusteena saatavat kaukovaloautomatiikka Light Assist ja mukautuva vakionopeudensäädin ACC auttavat ennakoimaan vaaratilanteita.

9405b4dcd4c8f98c_800x800ar

Uuden Volkswagen Caddyn kaikki moottorivaihtoehdot perustuvat BlueMotion Tecnology -suunnitteluun, mikä tarkoittaa, että polttoaineenkulutus on saatu mahdollisimman pieneksi. Kaikissa moottoreissa on vakiovarusteena Start-Stop-järjestelmä, jarrutusenergian talteenotto ja matalan vierintävastuksen renkaat. Caddyn kaikki moottorit täyttävät EU6-päästönormit. Optimoidut jousituksensäädöt varmistavat ensiluokkaisen ajomukavuuden. Volkswagen Caddyn uusi 1,0 TSI -bensiinimoottori kiilaa matalilla CO2-päästöillään luokkansa kärkeen: normaaliakselivälisen Caddyn CO2-päästöt ovat vain 123 g/km ja Caddy Maxin 127 g/km. Tehoa uusi kolmisylinterinen turboahdettu bensiinimoottori tarjoaa 75 kW (102 hv) ja vääntöä 175 Nm. Uusia kiinnostavia vaihtoehtoja Caddy-mallistossa ovat nyt myös DSG-automaattivaihteiston ja 4MOTION-nelivedon yhdistelmä ainoana luokassaan. Uusi 2,0 TDI 110 kW (150 hv) 4MOTION DSG tarjoaa mutkatonta suorituskykyä ja varmaa etenemistä olosuhteista riippumatta.

Uudet moottorivaihtoehdot tulevat tarjolle koko Caddy-mallistoon.