Veljekset Laakkonen Joensuu on Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä

nissan-drive-gaala

Veljekset Laakkonen Oy Joensuu on valittu Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi. Suomen parhaaksi Nissan-myyjäksi valittiin Nina Rantanen (Länsiauto Oy Lahti).

Nissan Nordic Europe on jälleen palkinnut menestyksekkäimpiä jälleenmyyjiä vuosittaisessa Nissan Drive –gaalassa. Nissan Drive –ohjelman tarkoituksena on palkita ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat menestyneet erityisen hyvin myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Veljekset Laakkonen Oy Joensuu. Parhaaksi pakettiautojälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy Karkkila, joka on on aiemmin palkittu menestyksestään jopa Japanissa asti.

”Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittu Veljekset Laakkonen Oy Joensuu on ansainnut tittelinsä Suomen parhaana Nissan-jälleenmyyjänä. Joensuun Laakkosen ehdottomia vahvuuksia on tavoite- ja tuloshakuinen toimintatapa ja erittäin sitoutunut, loistava Nissan-henkilöstö. Haluan myös antaa erityismaininnan tämän tittelin eteen tehdystä tinkimättömästä työstä ja Nissan-sanoman jatkuvasta eteenpäin viemisestä autotalonjohtaja Tommi Saloselle sekä aluejohtaja Tero Panhelaiselle”, sanoo Nissan Nordic Europen Suomen maajohtaja Sanna Kaipia.

Suomen parhaaksi Nissan-myyjäksi valittiin Nina Rantanen Länsiauto Oy Lahdesta. Tittelistä yllättynyt ja ilahtunut Rantanen kertoo salaisuudekseen yksinkertaisesti pitkäjänteisen työn. ”Olen ollut automyyjänä 12 vuotta ja siinä ajassa on kertynyt laaja asiakaskunta”, Rantanen kertoo. ”Lisäksi pidän työstäni kovasti.”

Suomen parhaat 7 palkintokategoriassa:

  • Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä: Veljekset Laakkonen Oy Joensuu
  • Suomen paras Nissan-pakettiautojälleenmyyjä: Auto-Kehä Oy Karkkila
  • Suomen paras Nissan-mainostaja ja Nissan brändilähettiläs: Autokeskus Oy
  • Suomen paras Nissan-myyjä: Nina Rantanen, Länsiauto Oy Lahti
  • Suomen paras Nissan-pakettiautomyyjä: Mika Peltokoski, Autokeskus Oy Herttoniemi
  • Suomen paras Nissan-huoltoneuvoja: Mika Kojo, Autotalo Ripatti Oy Lappeenranta
  • Suomen paras Nissan-mestarimekaanikko: Jouni Saarni, Auto-Kehä Oy Karkkila